2023-10-10

1. Sınıf Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

10-11 Ekim 2023 tarihinde Beslenme ve Diyetetik Bölümü 1.sınıf öğrencilerine Oryantasyon Programı kapsamında bölümümüz öğretim elemanları tarafından uyum eğitimi verildi. Eğitimde üniversite ve bölüm tanıtımı, akademik ve idari birimler, sosyokültürel imkanlar, akademik danışmanlık, eğitim-öğretim ile ilgili mevzuatlar, eğitim modelleri, diploma ve ders müfredatları, ders değerlendirme kriterleri, öğrenci toplulukları ve sosyal sorumluluk çalışmaları, burslar, NKUZEM sistemi, öğrenci değişim programları, öğrenci temsilciliği, öğrenci memnuniyet anketleri ve birim iletişim yöntemleri ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

1. Sınıf öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim süreci temennilerinde bulunularak oryantasyon eğitimi sona erdi.